Srpski

MW 3600I Professional Bus

MW 3600I Professional Bus
MW 3600I Professional Bus
MW 3600I Professional Bus
MW 3600I Professional Bus
MW 3600I Professional Bus
MW 3600I Professional Bus
MW 3600I Professional Bus

Opis

Poluautomatska perionica sa jednom četkom za brzo i efikasno pranje. Ovo je lako upravljiva namenska perionica visine pranja od 3630 mm namenjena za pranje gradskih, međugradskih ili manjih kombi buseva.

Jednostavnim rukovanjem postiže se maksimalna efikasnost u pranju vozila. Ova poluautomatska četka za pranje je idealno rešenje za brzo i temeljno čišćenje bočnih, prednjih i zadnjih delova vozila. 

Svi delovi su pažljivo birani kako bi omogućili dugotrajan i siguran rad sa mašinom. Takođe svi delovi su laboratorijski ispitani i garantuju najviši nivo bezbednosti za rukovaoca i okolinu, sistem vođenja inastalacija će pored sigurnog omogućiti i jednostavno korišćenje.

Pouzdana i masivna konstrukcija izrađena je od prohroma u vrhunskoj obradi i modernom dizajnu. Ovaj materijal garantuje najbolju zaštitu od korozije i otpornost na sve vremenske uslove. 

Mašinu pokreće motor sa reduktorom.

Nagib do 10% koji se jednostavno podešava tasterom na bočnoj strani perionice, u okviru sistema duplih komandi dostupan na obe strane, dozvoliće da se četka u optimalnoj meri približi vozilu i ostvari maksimalnu efikasnost prilikom pranja. 

Četka od profilisanih polietilenskih vlakana dabljine 0,6 mm u toku procesa pranja stvara obim od 900 mm i time garantuje najbolju efikasnost. Zaštita od prskanja rotirajuće četke je od XT akrilne ekstrudirane ploče debljine 2mm. Ovaj izuzetan materijal pored blistavog izgleda čija struktura pruža vrhunsku transparentnost i jasan uvid u rad četke tokom procesa pranja ima veoma visok stepen otpora na savijanje kao i UV zaštitu.  

Perionicu pokreću aluminijumski točkovi sa ležajevima i gumenom oblogom što utiče na dugotrajnost i nizak stepen trošenja. Odlikuje ih i masivnost, otporan gazeći sloj kao i izuzetno laka manipulacija. 

Graničnik od mekih gumenih točkova olakšava rukovaocu mašinom održavanje optimalnog razmaka između mašine i vozila za efikasan rad četke.

Oprema za šamponiranje je standardna u svim mašinama, i dodatno će poboljšati efikasnost u brzini otklanjanja nečistoće na vozilu. Ova visokokvalitetna oprema poseduje regulator potrošnje šampona.  

Mobiwash koncept namenjen profesionalnoj primeni omogućuje modifikacije na konstrukciji perionice te ih može prilagoditi za efikasno pranje i tramvaja ili manjih kombi autobusa.

 


Tehnički podaci

Visina pranja3630 mm
Broj faza struje3
Napon struje400V
Frekvencija50Hz
Priključak5x2,5mm2
Osigurači16A
Napon seta komandi24V
IP-klasa zaštiteIP 56
Mrežno napajanje vodom3/4
Pritisak vode6 bara
Temperatura vodemin 4 °C max 40 °C

Preuzimanje


Molimo izaberite jezik:

SR EN