Srpski

MW 4200A Professional Truck

MW 4200A Professional Truck
MW 4200A Professional Truck
MW 4200A Professional Truck
MW 4200A Professional Truck
MW 4200A Professional Truck
MW 4200A Professional Truck
MW 4200A Professional Truck

Opis

Poluautomatska perionica sa jednom četkom za brzo i efikasno pranje. Ovo je lako upravljiva namenska perionica visine pranja od 4230 mm namenjena za pranje kamiona, tegljača i ostalih komercijalnih vozila.

Jednostavnim rukovanjem postiže se maksimalna efikasnost u pranju vozila. Ova poluautomatska četka za pranje je praktično rešenje za brzo i temeljno čišćenje bočnih, prednjih i zadnjih delova vozila. Aluminijumski ram garantuje odličnu zaštitu od korozije. Laka aluminujumska konstrukcija smanjuje ukupnu težinu mašine i olakšava rukovanje. Svi delovi su pažljivo birani kako bi omogućili dugotrajan i siguran rad sa mašinom. Zaštita od prskanja rotirajuće četke je od XT akrilne ekstrudirane ploče debljine 2mm.

Svi delovi su laboratorijski ispitani i garantuju najviši nivo bezbednosti za rukovaoca i okolinu, sistem vođenja inastalacija će pored sigurnog omogućiti i jednostavno korišćenje.

Mašinu pokreće motor sa reduktorom.

Nagib do 10% koji se jednostavno podešava tasterom na bočnoj strani perionice, u okviru sistema duplih komandi dostupan je na obe strane, dozvoliće da se četka u optimalnoj meri približi vozilu i ostvari maksimalnu efikasnost prilikom pranja. Graničnik od mekih gumenih točkova olakšava rukovaocu mašinom održavanje optimalnog razmaka između mašine i vozila za efikasan rad četke.

Četka od profilisanih polietilenskih vlakana dabljine 0,9 mm u toku procesa pranja stvara obim od 1000 mm i time garantuje najbolju efikasnost.

Oprema za šamponiranje je standardna u svim mašinama, i dodatno će poboljšati efikasnost u brzini otklanjanja nečistoće na vozilu. Sistem doziranja omogućuje podešavanje količine šampona u rastvoru.

Mobiwash koncept namenjen profesionalnoj primeni omogućuje modifikacije na konstrukciji perionice te ih može prilagoditi za efikasno pranje i cisterni ili radnih vozila.


Tehnički podaci

Visina pranja4230 mm
Broj faza struje3
Napon struje400V
Frekvencija50Hz
Priključak5x2,5mm2
Osigurači16A
Napon seta komandi24V
IP-klasa zaštiteIP 56
Mrežno napajanje vodom3/4
Pritisak vode6 bar
Temperatura vodemin 4 °C max 40 °C

Preuzimanje


Molimo izaberite jezik:

SR EN